Tuesday, December 2, 2008

HABBO hangout for teenagers



Okeh, aku nk review bende ni sikit, this is HABBO hangout utk remaja yang suka dok umah, surf, make new friends, tuka2 idea. Bende ni dia cam chatting gak, same like game The Sims kite leh buy furni, pets, and many more with your own money, your mobile prepaid card, or credit card. RM 6 for 10c habbo credit, u can buy anything in there.



Kalo korang tgk, cam budak - budak kan? tp aku yg umor 22 ni pon rase cam enjoy men mende alah ni, bukan aku je, orang umo 23, 30 tahun pon ade taw tak!!! hahahahhaha!! cam gampang kn? game ni live server. Bagi aku la kn, HABBO ni best.. interface dia pon comel - comel, senang.. tapi dorang guna shockwave, sayang laaa... gune flash kan bagus..



Korang leh custom imej korang sendiri, sumer kiut2 hahahahha, ade jantan ader betina ahahah.. leh joget2, dating, trader, games, hangout ditaman.. pehh best.. lagi satu, kalo korang memang bosan, korang juga leh kerja, tiap bulan akan dibayar bergantung pada kekerapan anda on9 hahahaha.. tu budak2 kat habbo buat laa..



for register, korang kne sign up dulu, then automatic install shockwave, korang kne tunggu ar.. mls cakap banyak, korang klik je link ni : https://www.habbo.com.sg/register?partner=mgm2&isp=50017&code=318863150d14b9d57426edcebdf5994d

OR this url : http://www.habbo.com.my/


Ni room aku, banyak aku spent duit aku kat sini, ni baru 1 room, ade room lg.. Dalam ni bole buat bisness jugak, trading furni, cam jual2 barang tu kat orang lain, nanti kite dapat jugak habuan, maksud aku, habbo credits.. benda ni siap ade catalog furni, music, macam2 laa.. korang checkout senirik ar, best cm gampang.. hahahahahhahaha!!!

gampang masak pedas.. eh, gampang ni sipot kan?? kalo sipot aku suke sipot sedot best wooo, time bulan2 puasa.. pehhh.. kepah pon best, goreng wt masak merah.. pehhhh mmg aku tgolek dulu ngadap mende tu.. best sgt.. tom yam pon best.. hehehehehhe.. aku suke tomyam awek aku buat, hehehehh.. da merapu ni... JOIN HABBO NOW!!


2 comments:

N for Nadirah said...

searching on the web about the habbo and it brough me straight to ur page.and i have ni doubt to click on it

welll i guess u shud try "second life"
pretty much the same.

:)toddles

kahak cair said...

NICE